Festa Major 2017

Com cada any, la Colla de Geganters de Badalona participarem a la Festa Major de Badalona. Juntament amb la resta de colles de cultura tradicional i popular catalana, la Comissió de Festes i l’Ajuntament de la ciutat farem de Badalona una gran festa els dies 13, 14 i 15 d’agost.

Podeu consultar el programa de Festa Major fent clic al cartell d’enguany:

Cartell de la Festa Major 2017

Cartell de la Festa Major 2017

.

13 d’agost

A partir de les 20:00 h. ELS GEGANTS A L’AJUNTAMENT. Els gegants Anastasi, Maria, Jeroni, Badamar, Dimonieta i Follet estaran exposats a l’interior de la casa de la Vila durant els dies de Festa Major.

.

14 d’agost

En Jeroni, la Badamar, la Dimonieta i el Follet ballant a la plaça de la Vila durant la Tanda de Lluïment de l'any passat.

En Jeroni, la Badamar, la Dimonieta i el Follet ballant a la plaça de la Vila durant la Tanda de Lluïment de l’any 2014.

A les 19:30 h. PREGÓ a la plaça de la Vila. Pregó teatralitzat de Festa Major a càrrec de la Comissió de Festes de Badalona.

A les 19:45 h. TANDA DE LLUÏMENT a la plaça de la Vila. A càrrec de les diverses colles de cultura tradicional i popular catalana de la ciutat.

A les 20:15 h. CERCAVILA DE FESTA MAJOR entre la plaça de la Vila i la Rambla. A càrrec de les diverses colles de cultura tradicional i popular catalana de la ciutat. Recorregut: plaça de la Vila, carrer Francesc Layret, carrer del Carme, carrer Sant Pere, carrer Sant Pau i Rambla, fins a Roca i Pi. Veure mapa.

A les 21:15 h. TANDA DE LLUÏMENT a la Rambla, davant de Roca i Pi. A càrrec de les diverses colles de cultura tradicional i popular catalana de la ciutat.

.

15 d’agost

N'Anastasi i na Maria ballant dins l'església de Santa Maria per l'Ofici Solemne de Festa Major de l'any passat.

N’Anastasi i na Maria ballant dins l’església de Santa Maria per l’Ofici Solemne de Festa Major de l’any 2014.

A les 11:30 h. OFICI SOLEMNE DE FESTA MAJOR a l’església de Santa Maria. Els gegants Anastasi i Maria entraran dins l’església durant l’ofertori i ballaran el “Ball de Santa Maria”. En acabat, la geganta donarà el seu ram a la Patrona de Badalona.

A les 12:45 h. BALLADA DE GEGANTS a la plaça de Barberà. Els gegants faran una petita mostra de balls un cop hagi acabat l’Ofici Solemne de Festa Major.

L'Anastasi i la Maria ballant a la sortida d'Ofici de l'any passat.

L’Anastasi i la Maria ballant a la sortida d’Ofici de l’any passat.

A les 13:15 h. TORNADA D’OFICI entre la plaça de Barberà i la plaça de la Vila. Els gegants tornaran cap a l’Ajuntament fent una cercavila. A l’arribar, faran un últim ball per acomiadar la Festa Major d’enguany. Recorregut: carrer de la Plaça, plaça de la Constitució, plaça de la Font, carrer del Temple, Via Augusta, carrer Sant Anastasi i plaça de la Vila. Veure mapa.

Anuncis