Visites escolars

Des de l’any 2000, els gegants els tenim desats a la Masia de Can Canyadó, concretament a la Casa Canyadó de Dalt. En un entorn que encara conserva l’ànima de la Badalona antiga, disposem d’una part d’aquest mas dels segles XVI i XVII per a fer els assajos de música i de ball, per a preparar els capgrossos i els gegants per a les festes…

Des de fa uns quants anys, hem obert el local a les escoles per tal que els alumnes puguin veure els gegants de ben a la vora. D’aquesta manera se’ls pot explicar què és el que fem, com ens preparem per a la Festa Major i per a les Festes de Maig, quins són els gegants de la ciutat, a qui representen, entre d’altres curiositats.

El que intentem és apropar el món geganter i la nostra entitat als més menuts de Badalona per aconseguir que s’estimin la cultura del país i de la vila i que coneguin les tradicions més arrelades.

Aquestes visites, guiades pels membres de la colla, estan destinades a alumnes de primària. Si esteu interessats en què el vostre centre faci una visita a Can Canyadó, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Us hi esperem!

A %d bloguers els agrada això: