Arriben les Festes de Maig confinades del 2020

L’Ajuntament de Badalona, la Coordinadora d’Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana, la Colla de Geganters de Badalona i la Comissió de Festes, presenten les Festes de Maig Confinades. Amb aquesta iniciativa es pretén tenir una alternativa a la suspensió de les Festes de Maig 2020 com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid 19. Amb les Festes de Maig Confinades es vol que es pugui viure des de casa el sentiment de les Festes de Maig, fer pedagogia sobre aquesta festa i oferir recursos lúdics per a diferents edats.

La web oficial de les Festes de Maig (www.festesdemaig.cat) serà la plataforma que anirà donant a conèixer els continguts i els recursos per a fer realitat les Festes de Maig Confinades. Així mateix des de les diferents xarxes socials es faran difusió de totes les activitats i s’interactuarà amb la ciutadania.

Twitter: @festesdemaig

Instagram: instagram.com/festesdemaig

Facebook: facebook.com/festesdemaig

Un dels objectius principals serà viure des de casa el ritual de la vigília de Sant Anastasi (10 de maig) i del dia de Sant Anastasi (11 de maig) amb la major realitat possible.

Badalona també tindrà el seu Dimoni de les Festes de Maig Confinades. Serà un Dimoni d’aquestes fetes retallable i especial que es podrà fer a casa per a cremar-lo.

També es proposarà fer un mocador casolà de les Festes de Maig Confinades. Us convidarem a penjar als balcons i les finestres els mocadors de les Festes dels altres anys, com és tradició, juntament amb el que es farà a casa aquest any, per deixar ben palès que el dia 11 de maig és festa a Badalona.

Ben aviat es presentarà el Dimoni i el mocador d’enguany i es donaran tots els detalls. Els organitzadors fan una crida als badalonins i les badalonines a viure i participar d’aquestes Festes de Maig Confinades i a compartir aquests moments a les xarxes socials amb l’etiqueta #FestesdeMaigConfinades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: