Notícies 2018

6 de maig

Després de molts anys de feina i lluita, ahir vam poder presentar els nous Ripal i Brunel·la del Mar! Els nous gegants, que són una rèplica dels originals, han estat construïts al taller “El Drac Petit de Terrassa”. Estan fets de cartró pedra (com la resta de les parelles de gegants de la Ciutat), que és més resistent i té una vida útil molt més llarga que la fibra de vidra, el material del que estan fets els gegants vells.

Enmig d’una plaça de la Vila plena a vessar el dia del Badagegants, els gegants van aparèixer pel carrer Sant Anastasi en el marc d’un acte únic i especial, creat per a l’ocasió: “Gegants, on sou?”. A continuació hi va haver la cercavila i la mostra de balls a la plaça de la Plana, com ja és tradició.

Moment de la presentació dels nous gegants Ripal i Brunel·la del Mar

Moment de la presentació dels nous gegants Ripal i Brunel·la del Mar

.

27 d’abril

Hem actualitzat la web! Hi trobareu, com a novetat principal, l’apartat “Festes de Maig 2018“, on podreu veure els actes en els quals hi participarem. Aquestes Festes de Maig seran d’allò més especials, sobretot el dia del Badagegants. Dissabte dia 5 de maig a les 17.30 h a la plaça de la Vila tindrà lloc l’acte “Gegants, on sou?”. Una sorpresa GEGANT per a tota la ciutat. Us hi esperem!

Cartell de l'acte 'Gegants, on sou?'

Cartell de l’acte ‘Gegants, on sou?’

.

26 d’abril

D’aquí a dues setmanes justes serà la Nit de Sant Anastasi! Abans, però, alguna cosa passarà… Dissabte dia 5 de maig a les 17.30 h a la plaça de la Vila en traurem l’entrellat. Us hi esperem!

.

21 d’abril

Falten només catorze dies pel Badagegants 2018! I vindrà carregat de sorpreses… Per anar fent boca, us deixem amb el vídeo del Badagegants 2017, acabat de publicar al nostre canal de Youtube:

.

18 d’abril

Aquesta tarda hem estat a la Biblioteca de Llefià apropant la cultura tradicional i popular als més menuts, dins del marc de l'”Encén la Metxa”:

.

14 d’abril

Avui hem fet la primera sortida de l’any, tot i que ha estat passada per aigua. Els actes de la Festa Medieval de Badalona previstos pel migdia s’han hagut de suspendre a causa de la pluja. Tot i això, a mitja tarda ens hem decidit a sortir i hem pogut ballar una estona a la plaça de la Baixadeta.

Anuncis