35 anys de la recuperació dels gegants vells

Aquest any l’Anastasi i la Maria celebraven el 35è aniversari del seu retorn a Badalona i 75 anys que es va decidir la seva retirada. Com a fet excepcional els gegants havien de sortir per la festivitat del Corpus, esdeveniment que ja no hi participaven des del 1946. Malauradament, però, la crisis sanitària ha impedit tan la sortida del Corpus com la de les Festes de Maig.

Dins d’aquest context el Grup d’Estudis de la Festa de Badalona ha promogut la publicació d’un article històric de la recuperació de les figures. Aquesta crònica ha estat realitzada pel membre de l’entitat Xavier Navarro el qual ha volgut explicar com es va recuperar la seva presència en les festes de la ciutat. El text va sota el títol “De l’Hereu i la Pubilla a l’Anastasi i la Maria“.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: