L’Anastasi i la Maria, de nou, ballen a dins el temple

Gràcies a l’entusiasme de les entitats de cultura, l’Ajuntament i la Parròquia enguany els gegants vells de Badalona han pogut tornar a entrar a l’església durant les ofrenes de l’Ofici de Festa Major d’aquest 2020 tan singular. Aquest és un ritual que se celebra sense interrupció des del 1990.

Els gegants han aparegut per un lateral de l’església per entrar a dins el temple al so del flabiol i tamborí. Durant les ofrenes han ofert el ja tradicional Ball de Santa Maria que, per primer cop, ha estat realitzat per dues dones de l’entitat. Com ja és costum s’ha ofert el ram de la geganta a la Verge de l’Assumpció.

Tanmateix, al matí la nostra entitat ha participat en les tradicionals matinades de Festa Major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: