Els capgrossos retornen a la festa

Des del 2005 que la comparsa vella de capgrossos no participava a la Nit de Sant Anastasi, tot i que si que ho feien durant en dies posteriors, concretament al Faldilles enlaire!

La tardor del passat 2021 els capgrossos van estrenar imatge amb restauració i nova indumentària. Tanmateix van estrenar ball pròpi, si bé fins ara compartien un ball amb els gegants estrenats l’any 1983. El nou ball fou composat pels badalonins Lola Ybran i Xavier Lozano.

Així, i com mana la tradició, els capgrossos precedien, dins el Seguici, les quatre parelles de gegants de la ciutat que baixaven, per primer cop, a acomiadar-se del Dimoni a La Rambla. Així es presentava una renovada Nit de Sant Anastasi que, entre d’altres, estrenaba el Ball de Punts i el de Cercolets.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: