L’Àliga, en el seu màxim esplendor

Aquestes Festes de Maig han estat del tot especials, entre d’altres per què es va poder retornar la normalitat festiva.

Així, l’Àliga de la ciutat, estrenada l’any 1998, va retornar al carrer amb una nova posada escena. L’any passat la figura va estrenar nova corona i vestits dels seus Aligots, essent ja la tercera indumentària que han lluït. Enguany la figura estrenava formació musical. Durant el Pregó de Festes de Maig va ballar davant del pregoner, Tomàs Molina, per primer cop amb el grup professional Ensemble de la Banda Simfònica de Badalona.

Així, l’Àliga va acomiadar el Dimoni d’enguany essent ballada per la persona que va idear aquesta figura. Finalment, i amb gran solemnitat, va ballar l’endemà, l’11 de maig, a l’Ofici de festes en honor al copatró de Badalona, Sant Anastasi.

L’Àliga feia els seus trasllats amb el Seguici Pallarès durant el seguici del 10 i a l’entrada de l’Ofici de l’endemà. De tornada a l’Ajuntament va anar al so d’alguns passosdobles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: