Torna el Badagegants a la Plana!

El passat 7 de maig La Plana va tornar a acollir, després de dos anys, el ja tradicional Badagegants dins els actes de celebració de les Festes de Maig.

L’acte va comptar amb els diversos gegants de la ciutat i les colles convidades vingudes des de Montcada i Reixac, Sant Climent de Llobregat, Viserta de Monistrol de Montserrat, Sant Antoni de Barcelona i Plaça Nova de la mateixa ciutat.

La festa es va iniciar a la Plaça de la Vila amb una plantada, una mostra de músiques tradicionals i seguidament una petita passejada cap a La Plana. Allà esperaven la Banda dels Grallers del Plà del Bages que oferirien la música de les diverses colles.

Des de Badalona vem oferir balls com el Valset de Badalona, el Cobert de Verd, la Polca del Tio Bartolo, A la Lola Lila i el Vestida de Nit. Finalment, la festa va acabar amb el ball del Reneixement Gegant on totes les colles van ballar a la vegada.

Foto: Dani Crespo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: